Regionale Woonclub

Een betaalbare, geschikte en kwalitatieve huurwoning vinden, het is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. W13 wil daarom via het regioproject Woonclub Zuid-West-Vlaanderen inzetten op het ondersteunen van mensen bij het zoeken en vinden van een huurwoning in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Iedereen die op zoek is naar een private huurwoning en deze moeilijk vindt, kan in de eigen gemeente in een woonclubpunt terecht voor hulp, advies en een duwtje in de rug. 

Let wel: de Woonclub van W13 behandelt met andere woorden enkel aanvragen van mensen die in het zuiden van West-Vlaanderen wonen. Concreet gaat het om inwoners van de gemeenten Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wielsbeke en Zwevegem. 

De medewerkers van de Woonclub organiseren in bijna alle gemeenten van de regio een permanentie. Als inwoner kan je daarnaartoe gaan, nadat je een afspraak hebt gemaakt. Meer info vind je onder de rubriek 'Permanenties en contact'.