Schrijf je in voor de budgetbeurs in mei in Kortrijk

Het Sociaal Huis Kortrijk, CAW Zuid-West-Vlaanderen en BudgetInZicht (BIZ) Zuid-West-Vlaanderen organiseren van 2 mei tot en met 17 mei de budgetbeurs WAKOSTA?! voor jongeren. Die vindt plaats in de Budatoren - studio 0, Korte Kapucijnenstraat in Kortrijk.

Via een ervaringsparcours dompelen we jongeren op een interactieve manier onder in de verschillende aspecten van het zelfstandig leven én de financiële gevolgen van keuzes. We focussen op jongeren van het laatste jaar secundair onderwijs (6de en 7de jaar) .

Inschrijven is mogelijk voor klassen van minstens 5 en maximum 20 leerlingen. De school stuurt minstens één begeleidende leerkracht mee naar de beurs. Die ondersteunt de begeleiders van de budgetbeurs.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan je doen door op onderstaande link te klikken.

     Schrijf je klas hier in voor de budgetbeurs in Kortrijk

 

Het is belangrijk dat je alle velden invult. Eens we jouw inschrijving hebben gekregen, gaan wij aan de slag om alles te verwerken en krijg je binnen de week een bevestiging.

Wat als deze periode voor jouw klas niet past? Je kan de budgetbeurs ook kosteloos lenen of je kan ervoor kiezen om de WAKOSTA? online te spelen in de klas, al dan niet met (kosteloze) begeleiding ook kosteloos. (Aanduiden op het inschrijvingsformulier)

Vragen?

Bij verdere vragen mag u steeds mailen naar biz@welzijn13.be of bellen naar de BIZ-medewerkers Jorien Biesbrouck of An De Burghgraeve.

 

     Bekijk hier het aanbod van BIZ