Vacature Konekti - Eerstelijns psychologische functie

Konekti zoekt een ELPF

 Klik hier voor de volledige vacature.

Voor het versterken van het verbindingsteam is samenwerkingsverband Konekti op zoek naar een Eerste Lijns Psychologische Functie. (0,8 VTE)

Met de oprichting van het regionaal samenwerkingsverband Konekti jeugdhulp maakt de regio Zuid West Vlaanderen werk van een gedeelde zorg en ondersteuning aan gezinnen. 
Alle actoren die hulpvragen van gezinnen, kinderen en jongeren oppikken, voorzieningen rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp en gemandateerde voorzieningen mikken hiermee op fundamentele ommezwaai binnen de jeugdhulpverlening.

Concreet wenst het samenwerkingsverband:

-       de afstand tussen de brede instap en het RTJ aanbod korter te maken;

-       jeugdhulp sneller in te zetten en zo escalatie naar crisis te vermijden;

-       de mazen van het net te dichten ook in situaties van verontrusting.

Omwille van het belang van de geestelijke gezondheid van kinderen en jongeren integreert Konekti een eerstelijnspsychologische functie binnen het samenwerkingsverband.

Ben of ken je iemand die in aanmerking komt voor deze functie solliciteer dan per kerende/ bezorg hem of haar deze vacature.


Jouw opdracht

Vanuit het model van getrapte zorg bied je kortdurende generalistische psychologische interventies aan zowel gezinsleden als het gezin in zijn totaliteit. 
Wij verwachten dat je beschikbaar bent voor alle gezinnen ongeacht de leeftijd van de kinderen en/of jongeren binnen het werkingsgebied.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma psychologie of pedagogische wetenschappen, een erkenningsnummer en beschikt over min. 3 jaar aantoonbare ervaring.
Je beschikt over een rijbewijs en wagen.

Aanbod

Een deeltijds contract (0,8 VTE) onbepaalde duur. 
Een bruto maandsalaris volgens het CGG barema PC 331. schaal 1.80, aangevuld met een boeiende en uitdagende werkcontext.
Omwille van de specifieke projectfinanciering, kan maximaal 2 jaar anciënniteit meegenomen worden voor de berekening van het loon.

Je wordt verwelkomd in een dynamisch intersectoraal team van 21 enthousiaste en betrokken collega’s. 
Je vervoegt een ploeg van 17 verbinders, 2 eerstelijnspsychologen en een teamverantwoordelijke.

Sollicitatieprocedure

Deelnemen aan de selectieprocedure kan door uw motivatie en CV door te sturen tot en met 1 december 2019.

Via e-mail: Konekti, t.a.v. Dieter Dochy: dieter.dochy@konektizwvl.be