Vacature Gezondheidspromotor - lokale preventiewerker

Logo (Lokaal Gezondheidsoverleg) Leieland vzw is één van de 15 Logo’s die gesubsidieerd wordt door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

Logo Leieland vzw is actief in de zorgregio Zuid-West-Vlaanderen. Dit Logo is voor 14 steden en gemeenten het regionaal aanspreekpunt én de partner inzake gezondheidsbevordering. 

 

Ter ondersteuning van de lokale besturen in de uitvoering van hun gezondheidsbeleid zijn wij, in nauwe samenwerking met de welzijnsvereniging  W13,  op zoek naar een

Gezondheidspromotor - lokale preventiewerker

 (Voltijds, onbepaalde duur)

Functieprofiel

Het volledige functieprofiel vindt u hier: fp_lokale_preventiewerker.docx 

 

Je uitdaging? 

Als lokale preventiewerker sta je in voor de coördinatie en  ondersteuning van projecten inzake gezondheidspromotie en ziektepreventie ter versterking van het gezondheidsbeleid van de lokale besturen. Dit in samenwerking met de partners uit het regionale netwerk.

Je maakt deel uit van het team van Logo Leieland en rapporteert aan de coördinator.

 

 

Waar kom je terecht? 

We verwelkomen je graag in een kleine maar ambitieuze organisatie, waar klantgerichtheid centraal staat. Medewerkers van Logo Leieland zijn creatieve en innovatieve duizendpoten, die zich thuis voelen in en graag een steentje bijdragen aan een hecht en goed samenwerkend team. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is voor ons vanzelfsprekend.

 

U bent … ?

… een bachelor of master in een menswetenschappelijke richting?

… die vlot met office-softwarepakket om kan?

… en bij voorkeur wat ervaring heeft in projectmanagement?

 

… en daarenboven …

… geprikkeld is door het begeleiden van lokale besturen en organisaties, eerder dan hen het grote gelijk te gaan verkondigen?

… iemand die met natuurlijke flair professionele relaties ontwikkelt ?

… vlot in staat is om gedrag en aanpak aan te passen aan telkens weer andere omstandigheden?

… steeds nieuwsgierig rondkijkt naar wat binnen uw sector, werkveld en regio gebeurt?

… niet tevreden is met goede voornemens en mooie plannen, maar resultaten wil zien?

 

Dan …

Zien wij uw sollicitatie graag tegemoet!

Stuur uw motivatiebrief en CV naar Logo Leieland, President Kennedyparkt (ter attentie van Nadine De Smedt) of via mail naar nadine@logoleieland.be, en dit graag voor 29.11.2019.

 

Logo Leieland hecht veel belang aan diversiteit. Daarom waarderen we de competenties van iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of arbeidsbeperking.