Huist er een vrijwilliger in jou? De Woonclub zoekt M/V!

Het regioproject Woonclub van W13 is op zoek naar vrijwilligers die mensen willen helpen in hun zoektocht naar een huurhuis en die willen zorgen voor een extra steuntje in de rug.

De zoektocht naar een huurwoning op de private huurmarkt verloopt voor velen niet van een leien dakje. Sommigen weten niet waar te beginnen. Anderen dreigen hun woning te verliezen.

In de hele regio Zuid-West-Vlaanderen kunnen die mensen bij Woonclubpunten terecht voor hulp, advies en ondersteuning. We kijken welke huurwoning men zoekt en wat haalbaar is. We zoeken uit hoe we een geschikte huurwoning kunnen vinden en de bezoeker krijgt stap voor stap steun tijdens de zoektocht.

Zoek je zinvol vrijwilligerswerk? Een aantal uren vrije tijd per week?

Wil jij mensen helpen om dat plekje te vinden waar ze zich thuis kunnen voelen?

Je kan gedurende een aantal uur per week mee aan de slag met de medewerkers in één (of meerdere) van de 11  woonclubpunten in de regio. Je ondersteunt daar mensen in hun zoektocht naar een huurwoning.

Of je kan op onze dienst in Kortrijk, W13, President Kennedypark 10 in Kortrijk, aan de slag om mogelijke huurwoningen op te sporen. Hier werk je eerder administratief mee aan het opmaken van lijsten met beschikbare huurwoningen.

Je kan rekenen op een dynamische en zinvolle werkplek! We engageren ons voor voldoende ondersteuning, vorming en een vergoeding van je onkosten.

 

Meer info in de flyer hieronder!

Huist er een vrijwilliger in jou?